29 Haziran 2006

Kısa kısa

Honda Amerika, ilk 45 gününde 9900 Fit sattığını ve öngörülen yıllık 40.000 satış rakamının aşılabileceğini açıkladı.

CNN, Fit-Yaris-Versa karşılaştırmasında Fit'i birinci seçti: "Fiyatı rakiplerinden daha yüksek gibi görünse de diğerlerinde seçenek olarak sunulan donanımlar Fit'te standart. Adil bir karşılaştırmada Fit daha ucuza geliyor. Hele nefis sürüşüyle dehşet kullanışlılığını da düşünürseniz tam bir kelepir sayılır. Tam donanımlısı Civic'in fiyatına yaklaşsa da doğru seçim yine Fit."

Wahington Post yazarı Warren Brown, test sürüşü için verilen Fit'i gerçek hayat koşullarında denemek ve iç hacminin söylenildiği kadar olup olmadığını anlamak için farklı bir yol seçiyor. Fit'i, 11 ve 16 yaşında iki çocukları olan ve Honda Odyssey kullanan komşularına denettiriyor. Sonuçta komşuları Odyssey'i satıp Fit alabileceklerini düşünüyorlar.

Honda İngiltere'den. "Jazz 'yaprak dökmeyen ağaç' olduğunu kanıtladı: sınıfının en çok satan aracı ünvanını dört yıldır koruyor."


Car and Driver: Fit'in düz vitesi sınıfının en iyisi. Otomobille sürücüsü arasındaki ilişkiyi geliştiriyor.


Auto123: "Mekan, konfor, kalite. Honda Fit'in kabini bu şekilde özetlenebilir. Devasa ön ve yan camlar o kadar çok ışık alıyor ki arabayı çok büyük hissettiriyor, görüş de hayret uyandırıcı."


Bonus: Honda'nın yeni yakıt hücresi kondansatörü. Bu yedek ünite, frenleme sırasında üretilen fazladan enerjiyi depolamakta kullanılıyor ve örneğin bir sollama sırasında motora gerekli desteği veriyor.




Hiç yorum yok: