24 Mart 2006

Üç haber

- Mugen, Daha önce 260 beygirlik 2.0 motorla tanıttığı Fit Dynamite'ın şimdi de 1.5 Supercharger modelini sundu. Standart 1.5 Sport Fit için özel olarak tasarlanmış Supercharger (aşırı besleme) ünitesi, 109 beygirlik motorun gücünü 145 beygire çıkarmış. Modelin resmi adı da Fit Spec-D.

Jazzcı kardeşlerden Zafer Arsay'ın 13 Mart tarihinde yolladığı bir haber:
- Jazz, 2004'te olduğu gibi 2005'te de yılın arabası. Ben demiyorum, JD Power Survey diyor (özgü metnin derdini anlatan kabaca bir çeviriyle):
"Honda Jazz'ın performansını anlatmaya en iddialı sıfatlar bile yetmiyor. Jazz, biri dışında bütün kategorilerde tam puan alırken bu ankette herhangi bir otomobilin almış olduğu en yüksek puan rekorunu kırıyor. Çok açık ve haklı bir zafer.
Sahipleri, düşük maliyetinden pratik iç mekanına kadar Jazz'la ilgili her şeyi seviyorlar. İç ve dış tasarım, keyifli sürüş ve muhteşem yapım kalitesi takdir topluyor. Mekanik güvenilirliğiyse benzersiz".

- 3 Nisan'daki ABD ve Kanada lansmanı yaklaşırken edmunds.com yazarı Peter Lyon kalkmış bir sürüş testi yapmış, ardından da Jazz'ı öyle güzel anlatmış ki bir tane daha alasım geldi.

Hiç yorum yok: