05 Eylül 2007

Güncelleme 2

Bu fotoğraflardaki aracın hatları bir önce yayınladığım resimdekilerle büyük benzerlik taşıyor; ama yine de farklılar. Sanki bir önceki esasıydı da bu Auto Express dergisinin o fotoğrafa bakarak gerçekleştirdiği bir "yorum". Yine de son bir haftada yeni Jazz'ın neye benzeyeceğini üç aşağı beş yukarı anladık diyebiliriz.

Şimdi de böbürlenme zamanı: zannediyorum ki bu sayfayı son bir hafta içinde düzenli olarak takip eden ziyaretçiler, dünyada bu yeni Jazz haberlerini en hızlı öğrenenlerin arasındalar. Şu anda dünya otomotiv basının büyük bir kısmının bayağı ilerisindesiniz :)

Not: Fotoğraflar
Autoexpress İngiltere'den.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu tasarımlar benim hoşuma gitti açıkçası, hem yeni çizgiler taşıyor hem de ilk bakışta Jazz olduğu, Jazz'ın klasik çizgilerini taşıdığı belli oluyor... Hep konuşuyoruz, tasarımın yanısıra, motor seçenke ve özellikleri, donanım ve yenilikçi gelişmeleri merakla bekliyoruz...

Adsız dedi ki...

Ayrıca auto express, haberi çok ciddi bir haber olarak vermiş, önümüzdeki ay Tokyo'daki fuarda gösterilebileceğinden vs. bahsetmiş...

Barış Purut dedi ki...

Oğuzhan, aslında Auto Express'in bu haberi, son bir senedir söylenenlerin özeti, hiç yeni bir bilgi yok. Ekim'de Tokyo fuarında duyurulacağı da zaten resmi bilgi olarak uzun bir süredir dolanıyordu ortalıkta... Ben hala Honda kaynaklı ciddi bir açıklama ve haber bekliyorum. Bayağı da az kaldı zaten.

Adsız dedi ki...

bence güzel ama sanki resim photoshop oyunları var gibi,
sol önden görünüşde arka koltuk kafalığı eski tip iken,
sağ arkada yeni tip kafalık var. ilginç :)

her neyse ben buraya da aynı yorumumu yapayım.
10000 pound diyorlar.
buraya en düşük model 30 civarı geleceğini düşünüyorum,
ayrıca dizel motor opsiyonu olamdan olmaz.

Adsız dedi ki...

Lastikler umarım iyi fotoğraf versin diye bu kadar büyüktür. Yoksa gerçekte bir ekonomi klasiğinin bu lastiklerle yol alacağını düşünmek bile beni arabalardan soğutmaya yetiyor :)
Selim

Barış Purut dedi ki...

Bence bu fotoğrafta gördükleriniz için hemen arabalardan filan soğumaya kalkmayın (daha demin c4 picasso için hayattan soğuyordunuz, bir soluklanın:) Özellikle önden çekilmiş resmin zemin yansımalarını biraz inceleyince kolayca anlaşılıyor ki photoshop işçiliğiyle üretilmiş.