31 Ocak 2008

Jazzcı Kardeşler tekrar yayında

Bazılarınızın farkına vardığı üzere Jazzcı Kardeşler bir süre önce kapanmıştı. Kimseyi bu olayın detaylarına boğmadan bildirmek isterim ki kuruluşundan beri üstüne titreyerek yaşattığımız sitemiz tekrar açılmıştır...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Detay vermeyeceğim demişsiniz de bunun sebebini bilmek istiyoruz , sorun neydi? Birileri mi hacklemişti ? Yoksa Para sorunumu çıkmıştı veya bir küskünlük mü yaşamıştı ? Site de hiçbir açıklama yapmamış , bu kadar da içe kapanıklık olmaz nerde kaldı kardeşlik ?

Barış Purut dedi ki...

Mustafa Bey, siteyi kapanmaya götüren olayların şahsımla ilgisi bulunmaması ve başka insanlar arasında geçmesi nedeniyle benim bir açıklama yapmam doğru olmaz. Tarzımı biliyorsanız blogumun da kesinlikle bunun yeri olmamasını anlayışla karşılarsınız.

Ancak şunu da sakın yanlış anlamayın, bu olaylar sizi ya da beni ilgilendirmez, kimse öğrenmemeli demiyorum. İsterseniz olup biteni kendi imkanlarınızla soruşturup farklı açılardan öğrenebilirsiniz.

Blogumun varlık amacıyla kesişen önemli detaylar, önemli bir Honda Jazz forumu olan sitemizin bir şekilde kapanmış ve uğraşlarımız sonucunda tekrar açılmış olması.

Bu sayfada sadece Honda Jazz ve genel olarak otomobiller ile ilgili haberler vermeye devam etmeye kararlıyım. Bu ilkeden saparsam çok kısa süre içinde yozlaşacağından ve anlamını yitireceğinden eminim.

Saygılarımla...

Adsız dedi ki...

merhaba adaşım,
bakıyorum hemen yeni kasa jazz'ın fotoğrafını koymuşsun haberin başına.güzel olmuş.sitenin de tekrar açılması bizleri mutlu etti,böyle bir database'ın olması biizm için önemli.
barış kalabay