28 Ağustos 2006

Guy Kawasaki'den Fit yorumu!

Apple ürünlerini yıllarca büyük zevkle kullanmamda muhtemelen en önemli etkenlerden biri olan Guy Kawasaki, blog'unda Fit'ten bahsetmiş. Ne yazık ki bu sefer çevirmeye vaktim yok, pek bilmediğimiz bir şey de yazmıyor ama meraklılarına duyurmak gerekir diye düşündüm.

1 yorum:

Barış Purut dedi ki...

Göbeğimi hoplata hoplata güldüm desem? Durum bana da enteresan gelmedi değil. Guy Kawasaki'den gerçekten faydalanmak isteyen, kaç kişinin okuduğu meçhul bir blogda yorum yayınlatmaktan daha fazlasını yapardı (bütçe?). Adam pazarlamada evanjelizm diye öyle bir kavramın yaratıcısı ya da fırsata atlayıcısı ki, şu anda benim kendimce tarafsız günlük tutuşum bile bu çerçeveye giriyor. Hatta Apple kullandığım seneler boyunca ve artık kullanamadığım bu senelerde de (20" intel iMac için 3.174,60 YTL) hala Mac'lerin avukatlığını yapmam bu adam sayesindedir. İş böyleyken, yani birilerine Jazz'ı bedava savundurtmak varken blogundaki -herkesin yazmış olabileceği- bir yazı adamın esas misyon ve vizyonunun yanında aşırı sönük kalıyor.

Belki de Honda değil de San Jose'deki tertipler rica etmiştir "Abi bizi de yaz, yetmiş milyon duysun sesimizi" diye, belli mi olur?