28 Haziran 2005

Amortisörler yenilendi

Arabayı dün sabah 9'da Damla'ya götürdüm, amortisörler bir saat içinde ücretsiz yenilendi, zaten farkına varamamış olduğum tıkırtının ortadan kalktığını söylediler, ses bir şey değil de, 10.000 km'de sıfır amortisör sahibi olduk, ona seviniyorum.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Barış Bey Selam,
Ne 10000 (Ayışığı) ne de bir iş için gittiğimde arabayı aldığım yer olan Onur (eski Dayanıklı) Çorlu'daki servisler bana bundan bahsetmediler. Aynı tıkırtılar bende de vardı ama bagajın çok dolu ve dağınık olduğunu gördüklerinde oradan geliyordur dediler. Açıkçası bana da mantıklı geldi. İlk fırsatta bagalı (ve torpidoyu) boşaltıp öyle deneyeceğim. (Yoksa uğraşmayıp hemen Damla'ya mı götürsem ? :-)

Barış Purut dedi ki...

Bendeki tıkırtıyı şöyle tarif edeyim:

Hani cetvelin yarısı masada, yarısı boşlukta durur, boşluktaki ucunu hafifçe kaldırıp bırakırsınız, tırrrr.. diye giderek azalan bir ses çıkar. işte ben sadece çok sert çukurlardan geçtiğimde aynen böyle bir ses duyuyordum, ama 2-3 kereyi geçmemiştir, ve çok da hafif bir ses. Zaten serviste beş dakikada çözdüler amortisör sesi diye.

Değiştirildiğinden beri de hakikaten gelmedi. Damla'dan çok memnunum ama Damla dışındaki servisleri denemiş değilim, o yüzden Ayışığı ve diğerleri hakkında yorumda bulunamıyorum. Ayışığı müşterisi olan tanıdıklarım hizmetten çok memnun olduklarını söylüyorlar.